Βενιζέλος: Δεν υπάρχουν στη δημοκρατία κυβερνήσεις ειδικού σκοπού, μόνο εθνικού

Τέλος στα σενάρια για κυβερνήσεις ειδικού σκοπού από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ έδωσε, μιλώντας στην Συντονιστική Γραμματεία για τη Δημοκρατική Παράταξη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Δεν υπάρχουν στη δημοκρατία κυβερνήσεις ειδικού σκοπού, μόνο εθνικού» τόνισε.

Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι θα πρέπει η παρούσα βουλή να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να συμμετάσχουν σε αυτή όλα τα κόμματα του Δημοκρατικού τόξου σε μια εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι το υπ’ αριθμόν 1 ζήτημα αυτή τη στιγμή είναι να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση, ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί το σύστημα παροχής ρευστότητας στις τραπεζες από την ΕΚΤ. Σημείωσε επίσης οτι είναι αντίθετος με τη στρατηγική του φόβου και του εκφοβισμού καθώς δεν περνάνε αυτά στον ελληνικό λαό, αλλά είναι υπέρ της αλήθειας και της ανάγκης να επισημαίνονται οι κίνδυνοι.

«Οι απόψεις του Λεωνίδα Γρηγοράκου δεν είναι απόψεις του ΠΑΣΟΚ» ξεκαθάρισε στο μεταξύ μέσω του ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρης Καρύδης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας περί κυβέρνησης εθνικού σκοπού. «Είναι λάθος αυτά που είπε... Είναι προσωπικές του απόψεις» σημείωσε ο κ. Καρύδης.

Πηγή: skai.gr - Γιάννης Καντέλης