Καμμένος: Εικονικός ο προϋπολογισμός που αλλάζει με τα e-mail της τρόικα

Ο προϋπολογισμός υπερψηφίστηκε με 155 «υπέρ» έναντι 134 «κατά», χωρίς να υπάρξουν «διαρροές» από τα συμπολιτευόμενα κόμματα. «Ναι» ψήφισε και η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου, ενώ αντίθετα «όχι» ψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση. «Παρών» από τον ανεξάρτητο Γρηγόρη Ψαριανό. Πλέον, οι το ενδιαφέρον στρέφεται στη συνεδρίαση του Eurogroup.

Για έναν «εικονικό προϋπολογισμό» που δεν οδηγεί πουθενά έκανε λόγο από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας πριν την ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό του 2015.

«Συζητάμε έναν προϋπολογισμό που αλλάζει κάθε μέρα, με e-mail της τρόικα που απαιτεί άλλα μέτρα», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ παράλληλα εκτίμησε πως οι δανειστές ακολουθούν μια «τακτική τιμωρίας» της Ελλάδας.

Σημείωσε πως είτε παρθούν είτε δεν παρθούν τα μέτρα, ο προϋπολογισμός θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ανεργία ύφεση και δυστυχία στον τόπο.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι με την προαναγγελία του πως θα βρει μαξιλάρια για να παρατείνει τον βίο της κυβέρνησης πραγματοποίησε την μεγαλύτερη προσβολή που έχει γίνει ποτέ προς τους Έλληνες βουλευτές.

«Σταματήστε με το αν θα βρείτε ή όχι τους 180, αλλά με το αν θα βρείτε την ψήφο σας», κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Καμμένος.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ, Αντώνης Αντζολέτος