Επίθεση Τατσόπουλου σε Μουλόπουλο: Βασίλειος ο Μνημονιοκτόνος

Αναζωπυρώνεται η περυσινή κόντρα του Πέτρου Τατσόπουλου με τον πρόεδρο της Αυγής Βασίλη Μουλόπουλο. Με σημερινή (Παρασκευή), σαρκαστική ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Τατσόπουλος επιτίθεται στον κ. Μουλόπουλο που ανέφερε ότι «όσοι συναινέσουν στην παράταση του βίου αυτής της κυβέρνησης πρέπει να γνωρίζουν ότι γι' αυτούς δεν θα υπάρξει κάθαρση, ότι η Ιστορία θα τους κατατάξει δίπλα στον Εφιάλτη, που άνοιξε το μονοπάτι στους Πέρσες για να χτυπήσουν πισώπλατα.»

«Έτσι καταλήγει το σημερινό άρθρο στην "Αυγή" που υπογράφει ο Βασίλης Μουλόπουλος, το δεξί χέρι του Σταύρου Ψυχάρη επί δεκαετίες στο Συγκρότημα Λαμπράκη, που εν μία νυκτί μεταμορφώθηκε σε Βασίλειο τον Μνημονιοκτόνο. Εάν ξερνάτε με τον ζντανοφικό επικό λυρισμό , μην μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το υπόλοιπο άρθρο, περιοριστείτε στον τίτλο του: "Αναζητούν πρόθυμους Εφιάλτες". Μάλιστα. ΄Ετσι, μ' ένα απλό απαξιωτικό νεύμα, ο Βασίλειος ο Μνημονιοκτόνος ξεμπερδεύει με την πρωτοβουλία των βουλευτών για εκλογή Προέδρου από την παρούσα Βουλή, έναρξη της διαδικασίας για αναθεώρηση του Συντάγματος κι εκλογές μέσα στο 2015. Μπαρμπούτσαλα. ΄Ολοι αυτοί είναι Εφιάλτες. Και η αναθεώρηση του Συντάγματος; Ας πάει στο διάολο, μαζί με τους προδότες» σχολιάζει χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής.

«Μην ανησυχείς, Βασίλειε. Δεν θα υπάρξουν Εφιάλτες. Κανένας δεν θα ανακόψει την προέλαση του ΣΥΡΙΖΑ. Θα στείλετε στα Καμμένα Βούρλα όσους συνεργάστηκαν με τις μνημονιακές κυβερνήσεις και αναζητούν απεγνωσμένα θεραπεία. Θα σκίσετε το μνημόνιο μ' ένα δυνατό χτύπημα καράτε. Θα τρέψετε σε άτακτη φυγή τις Αγορές. Θα σκοτώσετε τον Δράκο. Αλληλούια» καταλήγει.

Σημειώνεται ότι οχτώ βουλευτές υπογράφουν κείμενο με τρία κεντρικά ζητήματα που αφορούν την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τις εθνικές εκλογές και την συνταγματική αναθεώρηση. Μεταξύ αυτών και ο κ. Τατσόπουλος.
Πηγή: skai.gr