Μελάς: Αν πάμε στη Δικαιοσύνη θα πω ονόματα βουλευτών

«Aν πάμε στη Δικαιοσύνη θα πω τα ονόματα» των βουλευτών των ΑΝΕΛ που είχαν πει πως ήθελαν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δήλωσε σήμερα Πέμπτη ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παναγιώτης Μελάς, απαντώντας στο «τελεσίγραφο» των Ανεξάρτητων Ελλήνων που του ζητούσε να δώσει εντός 24 ωρών τα ονοματεπώνυμα όσων διαδίδει ότι «θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβούνται τον Πάνο Καμμένο».

Αποκάλυψε ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ ο ένας από τους τέσσερις βουλευτές, για τους οποίους μίλησε, τον παρακάλεσε να πει στον Πάνο Καμμένο να ψηφίσουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας γιατί τον πιέζουν οι ψηφοφόροι του και δεν θα ξαναεκλεγεί βουλευτής.

Μιλώντας στον ANT1, ο κ. Μελάς χαρακτήρισε «κακοήθειες και αισχρές καταστάσεις» όλα όσα έγιναν με τις καταγγελίες της βουλευτού Σταυρούλας Ξουλίδου που είχαν στόχο τον ίδιο.

Κατήγγειλε μάλιστα εν νέου πως «τα συζητούσαν ο κ. Καμμένος με την κ. Ξουλίδου και τα απέκρυπταν από εμένα», παρά την απόπειρα εμπλοκής του ονόματός του.
Πηγή: skai.gr