ΠΑΣΟΚ για Τσίπρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο καλύτερος σύμμαχος της τρόικας

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τις αναφορές του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, στο βήμα της περιφερειακής συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, στη Λαμία, ο οποίος ζήτησε εκ νέου εκλογές.

Το ΠΑΣΟΚ καταλόγισε
στον κ. Τσίπρα ψευτοπαλικαρισμούς και μεγάλα λόγια, υποστηρίζοντας ότι απειλεί «ότι αυτός "θα βαράει το νταούλι και θα χορεύουν στο ρυθμό του", τα κράτη μέλη της ΕΕ, οι αγορές και η παγκόσμια οικονομία».

«Το ίδιο έκαναν και πριν από λίγες μέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο City του Λονδίνου, προκαλώντας τον τρόμο και προσφέροντας κάκιστες υπηρεσίες στην πορεία των διαπραγματεύσεων και στη μεγάλη μάχη που δίνει η χώρα για να φύγει από τα μνημόνια, αδιαφορώντας για τα εθνικά συμφέροντα και τα συμφέροντα των πολιτών, των μικρομεσαίων, των ανθρώπων του μόχθου και των ανέργων» προσθέτει το το κόμμα της συγκυβέρνησης.

Αναφέρει δε πως το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του κ. Τσίπρα μοιάζει με απόσπασμα από τη ρητορική της τρόικας και προσθέτει: «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ισοπεδώνει και μηδενίζει όλα όσα έχουμε καταφέρει με τις θυσίες του ελληνικού λαού. Στην πραγματικότητα η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θέλει να φύγουμε από τα μνημόνια μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τις μικροκομματικές της σκοπιμότητες και τις ανίερες συμμαχίες της».

Καταλήγοντας, η Χαριλάου Τρικούπη κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως είναι ο καλύτερος σύμμαχος της τρόικας, καθώς, όπως υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα της αξιωματικής καλλιεργεί συστηματικά την αβεβαιότητα και την πολιτική αστάθεια, αρνούμενος κάθε εθνική συνεννόηση και ενισχύοντας έτσι την αδιαλλαξία των δανειστών.
Πηγή: skai.gr