Στο διαδίκτυο μεταφέρεται ο «εμφύλιος» στο ΠΑΣΟΚ (tweet)

Στο διαδίκτυο μεταφέρεται ο «εμφύλιος» που σοβεί στο ΠΑΣΟΚ, από την ημέρα που Γιώργος Παπανδρέου απέστειλε επιστολή με την οποία ζητεί τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου και κατόπιν την εκλογή νέου προέδρου από τη βάση.

«Κανείς δεν θα μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ από εγγυητή σταθερότητας σε παράγοντα αστάθειας/ καθαρές κουβέντες» γράφει χαρακτηριστικά η Χαριλάου Τρικούπη στον λογαριασμό της στο Twitter.

Σημειώνεται ότι το κόμμα χρησιμοποιεί το νέο λογότυπο «ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη», που αποτελεί «κόκκινο πανί» για τον Γιώργο Παπανδρέου και άλλα στελέχη του κόμματος.

Σε ενημερωτικό σημείωμα για την πορεία προς το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι η πρόταση που κατέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός για σύγκληση συνεδρίου, κινείται εκτός του καταστατικού πλαισίου και θέτει τα πάντα υπό συζήτηση χωρίς κανένα φραγμό, ούτε το όνομα, ούτε το έμβλημα, ούτε την πολιτικό-αξιακή ταυτότητα.

Για «παιγνίδια κοντόφθαλμων τακτικισμών» κάνει λόγο από την πλευρά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θάνος Μωραΐτης και εξαπολύει τα βέλη του προς την ηγεσία του κόμματος λέγοντας ότι «επιλέγει τον διχασμό».

Σε άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο κ. Μωραΐτης αναρωτιέται αν «θα κάνουμε τελικά κάτι», σημειώνει ότι «η παράταξη είναι ένα βήμα πριν το γκρεμό και προσθέτει χαρακτηριστικά:

«Τα διακυβεύματα δεν έχουν να κάνουν ούτε με τα ονόματα ούτε με τα σύμβολα. Το απέδειξε περίτρανα αυτό άλλωστε η αποτυχία της Ελιάς» αναφέρει.

Πηγή: skai.gr