Νέα «καρφιά» ΠΑΣΟΚ για τον Γιώργο Παπανδρέου

Νέα «καρφιά» της Χαριλάου Τρικούπη για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Σε ενημερωτικό σημείωμα για την πορεία προς το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι η πρόταση που κατέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός για σύγκληση συνεδρίου, όπου θα διαμορφωθούν οι πολιτικές θέσεις της παράταξης και θα εκλεγεί πρόεδρος από τη βάση, κινείται εκτός του καταστατικού πλαισίου και θέτει τα πάντα υπό συζήτηση χωρίς κανένα φραγμό, ούτε το όνομα, ούτε το έμβλημα, ούτε την πολιτικό-αξιακή ταυτότητα.

«Το ΠΑΣΟΚ στην πιο κρίσιμη στιγμή των τελευταίων ετών για την πορεία και το μέλλον της χώρας - λίγο πριν την αλλαγή σελίδας - δεν θα επιτρέψει σε κανένα και σε καμία σκοπιμότητα να το μετατρέψει από εγγυητή της σταθερότητας σε παράγοντα αστάθειας, είτε πριν είτε μετά τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας», σημειώνεται από την Χαριλάου Τρικούπη.

Αιχμές για την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου υπάρχουν και ως προς την συγκρότηση των ψηφοδελτίων το 2004 και τα ανοίγματα που τότε είχε κάνει ο πρώην πρωθυπουργός.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι τα πλαστά και ανιστόρητα διλήμματα που προβάλλονται μεταξύ δήθεν καθαρού κομματικού ΠΑΣΟΚ ή της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης έχουν απαντηθεί κατ/ επανάληψη στην ιστορική διαδρομή του Κινήματος.

Αφού το ενημερωτικό σημείωμα της Χαριλάου Τρικούπη σημειώνει ότι οι ενωτικές πρωτοβουλίες, που έχει αναλάβει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, χρειάζονται και ειλικρινή ανταπόκριση για να αποδώσουν καταλήγει πως όλα και όλοι κρίνονται.
Πηγή: skai.gr - Γιάννης Καντέλης