Νέα βόμβα Μελά: Δεν με δεσμεύει η απόφαση του Συνεδρίου των ΑΝΕΛ για Πρόεδρο

«Δεν με δεσμεύει η απόφαση του Συνεδρίου των ΑΝΕΛ για Πρόεδρο (...) λειτουργώ κατά συνείδηση και για το καλό του λαού θα κάνω ό,τι θα κάνω» ξεκαθάρισε στο ραδιοσταθμό Βήμα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Μελάς, μετά την απόφαση του συνεδρίου του κόμματος να μην υπερψηφιστεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Αν θα υπερψηφίσω ή θα καταψηφίσω, θα εξαρτηθεί από τη μελέτη που θα κάνω μέχρι τότε για το τι θα είναι για το καλό του λαού. Δεν δεσμεύομαι από την κομματική γραμμή. Αν είναι να ψηφίσω κάτι καλό για τον λαό, θα ψηφίσω και αντίθετα από την κομματική γραμμή και δεν έχω πρόβλημα να φύγω, όπως έφυγα από τη ΝΔ καταψηφίζοντας το μνημόνιο, διότι δεν μπορούσα να ψηφίζω συνέχεια να κόβονται μισθοί και συντάξεις και να μπαίνουν χαράτσια»

Όσον αφορά το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μελάς ανέφερε χαρακτηριστικά «όταν λένε για ιδεολογική ταυτότητα, δεν έχουμε την ίδια με τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ και είναι γεγονός ότι θα υπήρχαν αντιρρήσεις και διαφορετικές απόψεις σε πολλά θέματα. Γι' αυτό σας λέω, γι' αυτές τις κόκκινες γραμμές που λέει ο Πάνος Καμμένος, να τις κάνουμε πράξη. Να τις υπογράψουμε».

Ερωτηθείς αν τα λεγόμενα
Καμμένου περί «αποκεφαλισμών», τον αφορούν προσωπικά είπε ότι «τον είχα ρωτήσει και μού είχε πει ότι δεν αφορά τίποτε εμένα, ούτε οι αποκεφαλισμοί ή τα μαξιλάρια. Εγώ λοιπόν το λέω ξεκάθαρα: Λειτουργώ κατά συνείδηση και για το καλό του λαού θα κάνω ό,τι θα κάνω. Άμα είναι για το καλό του, θα ψηφίσω Πρόεδρο. Αν δεν είναι, δεν θα ψηφίσω».
Πηγή: skai.gr