Μελάς: Δεν έχω αποφασίσει αν θα μιλήσω στο συνέδριο των ΑΝΕΛ

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα» αν θα μιλήσω στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν συμφωνεί με το προτεινόμενο πρόσωπο, παρά την κομματική γραμμή για οριζόντια καταψήφιση.

Ο κ. Μελάς σημείωσε πάντως πως εμμένει στις απόψεις του και πως θα λάβει την απόφασή του μετά την άλλη ομιλία που θα απευθύνει ως προσκεκλημένος του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Σε κάθε περίπτωση, ο βουλευτής του κόμματος Παύλος Χαϊκάλης, στη σύντομη τοποθέτησή του, άσκησε σκληρή κριτική σε όσους αποστασιοποιούνται απο τις αποφάσεις του κόμματος, λέγοντας: «Ο κόσμος μας έκανε βουλευτές, ψηφίζοντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες».

«Το συμφέρον του ελληνικού λαού είναι η ιδρυτική μας διακήρυξη και δεν αμφισβητείται από κανέναν» είπε ο κ. Χαϊκάλης, παραπέμποντας σαφώς στις δηλώσεις Μελά, ο οποίος είχε πει ότι θα σταθμίσει την απόφασή του για τον ΠτΔ με βάση το συμφέρον του ελληνικού λαού.

Τέλος, ο κ. Χαϊκάλης απευθυνόμενος στον Πάνο Καμμένο τον χαρακτήρισε «εθνικό κεφάλαιο που δεν ψήφισε ποτέ κανένα μνημόνιο».
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ