Κλείσιμο

«Παρών» στο Συνέδριο των ΑΝΕΛ θα δώσει ο Παναγιώτης Μελάς

Το «παρών» στο Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που αρχίζει σήμερα το απόγευμα, θα δώσει ο βουλευτής Παναγιώτης Μέλας, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ, παρά την πρόσφατη διαφοροποίησή του από τη γραμμή του κόμματος για καταψήφιση υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Σημείωσε μάλιστα πως η θέση του όσον αφορά την προεδρική εκλογή είναι αμιγώς δική του, αναιρώντας παλαιότερη δήλωσή του πως υπάρχουν και άλλοι βουλευτές των ΑΝΕΛ που σκέφτονται να ψηφίσουν Πρόεδρο αν συμφωνούν με το προτεινόμενο πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται πως μετά την διαφοροποίηση Μελά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος προειδοποίησε πως όποιος βουλευτής ψηφίσει για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας θα «αποκεφαλιστεί».

Σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει μετά την προειδοποίηση Καμμένου, ο κ. Μελάς είχε σημειώσει πως σέβεται τις αποφάσεις του Συνεδρίου και τις αποφάσεις της «συντριπτικής πλειοψηφίας» του κόμματος, διευκρινίζοντας όμως πως «η διατύπωση των απόψεων μου για τις πιθανές μελλοντικές κυβερνητικές συνεργασίες θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα και πάντα με κριτήριο την καλύτερη πορεία του τόπου».
Πηγή: skai.gr