Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα – Γιάννας Αγγελοπούλου

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τη Γιάννα Αγγελοπούλου στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή. Η συνάντηση διήρκεσε 1 ώρα και ένα τέταρτο.

Όπως τόνισε σε δημοσιογράφους η κ. Αγγελοπούλου, ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το πρώτο εντός Ευρώπης συνέδριο του Clinton Global Initiative, που προγραμματίζεται για το τέλος Ιουνίου του 2015, στην Αθήνα.

Τη συνάντηση ζήτησε η κυρία Αγγελοπούλου στο πλαίσιο της ενημέρωσης που κάνει στους πολιτικούς αρχηγούς, ενώ έχει πραγματοποιήσει ήδη συνάντηση με τον πρωθυπουργό για το ίδιο θέμα.

Στο συνέδριο, όπου θα συμμετάσχουν προσωπικότητες με διεθνή επιρροή, θα αναζητηθούν και θα αναληφθούν στοχευμένες δεσμεύσεις για αναπτυξιακές και κοινωνικές πρωτοβουλίες στη χώρα. Επιπλέον, θα γίνει ανάλυση και για τα ζητήματα που απασχολούν ευρύτερα τον ευρωπαϊκό Νότο.

«Δε νομίζω να είναι αποδεκτή από τον ΣΥΡΙΖΑ για Πρόεδρος της Δημοκρατίας η κ. Αγγελοπούλου... Ούτε ο κ. Τσίπρας έγινε πιο θεσμικός, ούτε η κ. Αγγελοπούλου πιο αντισυστημική» σχολίασε στον ΣΚΑΪ τη συνάντηση το μέλος της Πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Καλύβης.
Πηγή: Αντώνης Αντζολέτος, Newsdesk ΣΚΑΪ