Κλείσιμο

Τατσόπουλος: Καλό σημάδι που δεν μίλησε για το ΕΚΠΑ ο ΣΥΡΙΖΑ - Είναι πολλοί οι ΣΥΡΙΖΕΣ

Τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ να μην τοποθετηθεί για τα χθεσινά (Πέμπτη) έκτροπα στο ΕΚΠΑ, εκθείασε μέσω του ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος βουλευτής και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος πάντως εξαπέλυσε πυρά για την πολυφωνία που επικρατεί στην Κουμουνδούρου, κάνοντας λόγο για «ΣΥΡΙΖΕΣ».

«Την είδα με καλό μάτι τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το ΕΚΠΑ. Είναι καλό σημάδι... Ευτυχώς που δεν μίλησαν, δείχνει ότι σκέφτονται, και σκέφτονται ότι αύριο θα είναι αυτοί κυβέρνηση και θα βρουν μπροστά τους όλη αυτή την κατάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόνισε δε, ότι την ιδιωτική φρουρά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών είχε προσλάβει ο προηγούμενος πρύτανης Θεοδόσης Πελεγρίνης αλλά τους είχε ανενεργούς, σχολιάζοντας ότι η προστασία των ΑΕΙ γίνεται παντού στον Δυτικό κόσμο και είναι κάτι αυτονόητο.

«Είναι πολλοί οι ΣΥΡΙΖΕΣ, πολλοί και αντίρροποι, άλλος πάει Βορρά, άλλος Ανατολή, άλλος Δύση, άλλος Νότο...» δήλωσε πάντως δηκτικά ο κ. Τατσόπουλος για το προηγούμενο κόμμα του.

«Ο λαϊκισμός ζητάει το λογαριασμό αφότου πάρεις την εξουσία. Ο λαϊκισμός είναι οριζόντιος σε όλα τα κόμματα. Οι ρεαλιστές είναι όμηροι των λαϊκιστών και στα δυο μεγάλα κόμματα, και Το Ποτάμι προσπαθεί να τους προσεγγίσει... Είμαστε όμηροι των λαϊκιστών... Πρέπει να απομονώσουμε τους λαϊκιστές» τόνισε δε ο βουλευτής.

«Δεν μπορείς να χειραγωγήσεις την πραγματική οικονομικά λέγοντας ότι πχ. αυτός είναι ο κατώτατος μισθός» πρόσθεσε εξάλλου ο κ. Τατσόπουλος, αφήνοντας αιχμές για τη σχετική εξαγγελία της μείζονος αντιπολίτευσης.

Όσον αφορά τη στάση εργασίας σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την Πέμπτη, σχολίασε ότι «κάνουμε απεργία στο μετρό για να κάνουμε γενική συνέλευση μπας και κάνουμε απεργία, μόνο οι Μόντι Πάιθον μπορούν να τα περιγράψουν αυτά, κρίμα που δεν γεννήθηκαν στην Ελλάδα θα είχαν περισσότερο υλικό».
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ