Κλείσιμο

Ντινόπουλος: Υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ με τις καθαρίστριες – Τις ξεπούλησαν

Σφοδρά πυρά κατά της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, κάνοντας λόγο για «υποκρισία» και «ξεπούλημα».

«Πρόκειται για υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ, δείγμα γραφής για το πώς αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να εξαπατήσουν την κοινωνία, τις είχαν κάνει σημαία τις καθαρίστριες τραγουδούσαν μαζί τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ντινόπουλος, με αφορμή τη μη πρόσληψη των καθαριστριών στην περιφέρεια Αττικής.

«Λεει ότι δεν έταξε (δουλειά στην περιφέρεια η κ. Δούρου); Ρωτάει αν έχουν να βγουν; Αυτό είναι το δείγμα γραφής τους, όπως ξεπούλησαν με τον πιο αναίσχυντο τρόπο των αγώνα των καθαριστριών ξεπούλησαν και των αγώνα των δημοσιογράφων της ΕΡΤ. Στην πρόταση μομφής για την ΕΡΤ το μόνο που δεν συζητήθηκε ήταν η ΕΡΤ» πρόσθεσε ο υπουργός.

Για το γεγονός ότι η περιφερειάρχης δεν εκλήθη στην έκτακτη σύσκεψη της Παρασκευής για τις πλημμύρες, ο υπουργός Εσωτερικών διευκρίνισε ότι επρόκειτο για κυβερνητική σύσκεψη που αφορούσε στο συντονισμό της κυβέρνησης. «Υπήρχε συντονισμός με τους δήμους και η περιφέρεια έπραξε ό,τι είχε να πράξει» είπε, ανακοινώνοντας ότι το βοήθημα στους πληγέντες θα δοθεί άμεσα εντός της εβδομάδας.

Ο Αργύρης Ντινόπουλος ανακοίνωσε επίσης ότι κατέθεσε μήνυση κατά της Εφημερίδας των Συντακτών για το δημοσίευμά της σύμφωνα με το οποίο είχε καταθέσει αίτημα να λογίζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ (Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης) ως άνεργος και να πληρώνει χαμηλά ασφάλιστρα.

«Το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ προσδιόρισε επιτέλους το ποσό που οφείλω και κατά την επίσκεψή μου στον πρόεδρο του Οργανισμού έδωσα έναντι... Αρχίζω την εξόφληση έχοντας μάθει επιτέλους πόσα χρωστάω» σημείωσε.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ