Κλείσιμο

Λαφαζάνης: Το δίδυμο Μητσοτάκη και Βούλτεψη προωθούν ένα νέο ραγιαδισμό

Στην αντεπίθεση κατά του κ. Μητσοτάκη και της κ. Βούλτεψη πέρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, και επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά τα δηκτικά σχόλια του υπουργού και της κυβερνητικής εκπροσώπου.

«Το δίδυμο Μητσοτάκη και Βουλτεψη πράγματι διαθέτει αρκετή φαντασία. Μόνο που τη φαντασία αυτή την σπαταλούν για να ανακαλύπτουν φαντάσματα στο ΣΥΡΙΖΑ και να προωθούν ένα νέο ραγιαδισμό. Βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, να τον συνεχίσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης κατά τη δεύτερη ημέρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «αν εκλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ, δύο επιλογές υπάρχουν. Είτε η χώρα θα αποταθεί ικέτις στους πιστωτές της για ένα ακόμα σκληρότερο Μνημόνιο, είτε θα επιστρέψει στη δραχμή προς μεγάλη ικανοποίηση του κ. Λαφαζάνη, το προφίλ του οποίου ενδεχομένως να κοσμεί το νέο χιλιάρικο»

«ΣΥΡΙΖΑ 1 εναντίον ΣΥΡΙΖΑ 2!», ανέφερε από την πλευρά της η Σοφία Βούλτεψη, σημειώνοντας ότι «ξέραμε για συνιστώσες, δεν ξέραμε για πόλεμο συνιστωσών». 

Πρόσθεσε ότι ο κ.
Τσίπρας καταγγέλλει την εσωκομματική του αντιπολίτευση για «μικροπαραγοντισμό» και «μεγαλοπαραγοντισμό», «υπαρξιακές κρίσεις και κρίσεις ταυτότητας για ψύλλου πήδημα».

Επίσης είπε ότι ο κ. Λαφαζάνης καταγγέλλει «φαινόμενα υποκατάστασης των οργάνων και πρωτοβουλίες ερήμην τους» και «φαινόμενα παραγοντισμού που δεν εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις».

Την ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να λάβει έγκαιρα όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να αντιμετωπίσει ενδεχόμενους εκβιασμούς της χρηματοδότησης της χώρας από τις αγορές όταν ανέβει στην εξουσία εκφράζει η Αριστερή Πλατφόρμα κατά τη συνεδρίαση της ΚΕ, ενώ τάσσεται και κατά των συμμαχιών με όσους έχουν ευθύνες για την κρίση των μνημονίων. 
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ