Κόντρα κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για τις τραπεζικές καταθέσεις

Για υιοθέτηση «της στρατηγικής της έντασης και της κινδυνολογίας από την πλευρά της κυβέρνησης με στόχο την τρομοκράτηση των πολιτών», κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανεπίσημο σημείωμά του, με αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

«Η πανικόβλητη συγκυβέρνηση», υπογραμμίζει το σημείωμα , «δεν διστάζει ούτε καν τις καταθέσεις των πολιτών να ρισκάρει προκειμένου να παρατείνει λίγους μήνες τη θητεία της. Δεν διστάζει να βάζει την Ελλάδα σε περιπέτειες μόνο και μόνο για να παραμείνει αυτή λίγους μήνες παραπάνω στην εξουσία».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει το αίτημα για «συντεταγμένη και ομαλή προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία ώστε ο ελληνικός λαός να αποφασίσει για το μέλλον του».

«Τώρα πια τους κατάλαβαν όλοι», αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή το εν λόγω non paper του ΣΥΡΙΖΑ. «Την ώρα που η Ευρώπη στηρίζει ανοιχτά την Ελλάδα και αναγνωρίζει τις επιτυχίες της ελληνικής κυβέρνησης, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνος που πραγματικά παίζει ακόμη και με τις καταθέσεις του ελληνικού λαού και την ίδια στιγμή ουσιαστικά ζητά να μη βγούμε από το μνημόνιο», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ