ΑΝΕΛ: Η Μακρή θα δώσει εξηγήσεις – Δεν θα συνδράμουμε στην αυτοπροβολή της

«Δεν θα συνδράμουμε περαιτέρω στην προσπάθεια αυτοπροβολής της Ραχήλ Μακρή» επισημαίνουν με ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μετά την εξώδικη διαμαρτυρία κατά του Πάνου Καμμένου που απέστειλε η βουλευτής Κοζάνης, με αφορμή την παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κινήματος.

«Κατόπιν αιτήματος βουλευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και εντολής του προέδρου Πάνου Καμμένου, η Ραχήλ Μακρή έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Η πορεία της θα κριθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και στη συνέχεια από την Επιτροπή Δεοντολογίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δεν θα συνδράμουμε περαιτέρω στην προσπάθεια αυτοπροβολής της» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η κ. Μακρή στην εξώδικη διαμαρτυρία προειδοποιεί κ. Καμμένο και όλα τα μέλη και στελέχη του κινήματος ή και μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «να αποστείτε εφεξής οιασδήποτε δηλώσεως, σχολίου η υπαινιγμού, δια του Τύπου ή των ΜΜΕ, ή των κοινωνικών δικτύων, που θα αφορά το πρόσωπό μου, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστώ να λάβω τα απαραίτητα νομικά μέτρα για την προστασία της πολιτικής αλλά και προσωπικής μου αξιοπρέπειας».
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ