Πάγκαλος: Ψήφισα ΝΔ στις ευρωεκλογές, για να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ψήφισα ΝΔ στις περασμένες εκλογές, στις ευρωεκλογές. Με δυσκολία, αλλά πήγε το χέρι μου, διότι ήθελα οπωσδήποτε να αποφύγω αυτό που δεν απέφυγα τελικά, δηλαδή την πρωτοπορία του ΣΥΡΙΖΑ. Ψήφισα αρνητικά, όπως και πολύς κόσμος, ή πολύς κόσμος που ψήφιζε αρνητικά ΠΑΣΟΚ, για να μην έρθει η δεξιά. Κι εγώ, αυτήν τη φορά, ψήφισα δεξιά για να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ», αποκάλυψε ο Θόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα FM.

«Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα διαμαρτυρίας για την άθλια και ακατονόμαστη συμπεριφορά της αντιπολίτευσης. Είμαστε κοντά στο 2012, όταν με εντολή και παρότρυνση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είχε οργανωθεί η κατατρομοκράτηση του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα», ανέφερε, επίσης ο κ. Πάγκαλος και πρόσθεσε: «Δεν στήριξα το ΠΑΣΟΚ, διότι συν τοις άλλοις, παρά τις διαμαρτυρίες ορισμένων, εκ των οποίων και εγώ, υπήρξα θύμα αυτής της ιστορίας, διότι υπέστην τρομοκρατικές επιθέσεις και εκβιασμούς, αλλά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σφύριζε αδιάφορα και κοίταγε αλλού».

Αναφερόμενος, στον Σταύρο Θεοδωράκη και στο Ποτάμι, τον «συμβούλεψε» «να μην διαβάζει τόσο πολύ και να μιλάει λιγότερο», ενώ για τις προτάσεις του ανέφερε πως η ουσία τους «είναι στο κυβερνητικό πρόγραμμα ή σε προγράμματα προεκλογικά, όπως της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ» και πρόσθεσε:

«Κάποιες είναι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ή παραπλήσιες, και μένει ένα πέμπτο που είναι πρωτότυπο ή εντελώς ατυχές, όπως η πρόταση για τους πρώην βουλευτές, που τιμωρούνται πέραν της ποινής τού δικαστηρίου να κάνουν κοινωνική εργασία ή να τους στέλνουμε για διαπόμπευση, να τρώνε από τα συσσίτια, και να εξευτελίζονται, είναι να απορώ πώς ο κ. Θεοδωράκης που είναι ένας συμπαθέστατος άνθρωπος έκανε μια τόσο νοσηρή σκέψη».
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ