Απάντηση Ασημακοπούλου σε Σκουρλέτη: Επικίνδυνο κόμμα που επιδιώκει ακυβερνησία ο ΣΥΡΙΖΑ

Μύδρους κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου, απαντώντας στις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη στον ΣΚΑΪ. Όπως σημειώνει η κ. Ασημακοπούλου, η αξιωματική αντιπολίτευση είναι ένα επικίνδυνο κόμμα.

«Δείγμα ηττοπάθειας, αλλά και απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα επικίνδυνο κόμμα που επιδιώκει την ακυβερνησία μέσω αλλεπάλληλων εκλογών, αποτελούν οι σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου του Πάνου Σκουρλέτη, σύμφωνα με τον οποίο “αν θέλει η κυβέρνηση να φέρει νόμο τώρα για την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα και να παραιτηθούμε να πάμε σε εκλογές, εμείς θα τον ψηφίσουμε. Αμ’ έπος αμ’ έργον”!» αναφέρει χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

«Η αλήθεια είναι πως πριν καν προλάβει ο κ. Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη να ζητήσει εκλογές και να διακηρύξει τη βεβαιότητά του για αυτοδυναμία, τα στελέχη του τον επαναφέρουν στη ζοφερή πραγματικότητα των ποσοστών (και των απωλειών των 150.000 ψήφων) στις ευρωεκλογές» προσθέτει η κ. Ασημακοπούλου. 

Αν θέλουν να συνδέσουν το θέμα της κατάργησης του μπόνους με άμεσες εκλογές, ας το επιχειρήσουν, δήλωσε νωρίτερα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στον σταθμό μας, αλλά να είναι νόμος απλής αναλογικής. Είναι γνωστό, πρόσθεσε, ότι εμείς είμαστε υπέρ της συνταγματικής καθιέρωσης της απλής αναλογικής.


Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ