Βούλτεψη: Στον αστερισμό του τζάμπα έβρεξε δισεκατομμύρια ο μάγος Τσίπρας

Δηκτική απάντηση στις υποσχέσεις που έσωσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ εξέδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, κάνοντας λόγο για «βροχή δισεκατομμυρίων από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης».

«Εκτοξεύθηκε στον αστερισμό του ‘τζάμπα’, μοίρασε δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, κουπόνια σίτισης, σπίτια, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δώρα Χριστουγέννων, εισιτήρια λεωφορείων. Χάρισε δάνεια, εξαφάνισε τους φόρους, ίδρυσε τράπεζες, 'γέννησε' εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και τελικά… επανίδρυσε και τη Δημοκρατία στη χώρα μας», σχολίασε χαρακτηριστικά η κ. Βούλτεψη αναφερόμενη στο Σχέδιο Εθνικής Ανασυγκρότησης που εξήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγορεί μάλιστα τον κ. Τσίπρα πως οι έδωσε υποσχέσεις κόστους 9 δισεκατομμυρίων ευρώ μόνο τον πρώτο χρόνο, κάνοντας λόγο για ένα «απατηλό» ‘πρόγραμμά’ που εξασφαλίσει την έξοδο από το ευρώ.

Τέλος, η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρησε  τον ΣΥΡΙΖΑ πως υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών, και «πιστεύει πως έχει για αρχηγό κάποιο μάγο», προσθέτοντας πως αυτό που είναι πια «σίγουρο» είναι πως «αυτός ο μάγος θα μετατρέψει τα ευρώ σε δραχμές!».
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ