Καραμανλή: Λυπάμαι που παραφέρθηκα για τον ΕΝΦΙΑ - Δε λυπάμαι για την ουσία όσων είπα

Άδικο νόμο χαρακτήρισε μέσω του ΣΚΑΪ τον ΕΝΦΙΑ η βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή στον απόηχο του ξεσπάσματος της για το φόρο στη Βουλή. Η βουλευτής πρόσθεσε πάντως ότι γίνονται βελτιώσεις, ενώ προσέφερε τη στήριξή της αποκλειστικά στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά «για τον τιτάνιο αγώνα που δίνει να βγούμε από το μνημόνιο». «Στηρίζουμε τον πρόεδρο για την προσπάθεια που κάνει... τον πρόεδρο» δήλωσε με νόημα.

Όσον αφορά τις δηλώσεις που έκανε την Τρίτη στο περιστύλιο της Βουλής η Άννα Καραμανλή ανέφερε «αυτό που ήθελα να πω το είπα, ήθελα να πω ορισμένα πράγματα που με πνίγουν (...) δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής εισπράττω την ανησυχία των συνανθρώπων μου... Ζητάμε την αποκατάσταση αδικιών». 

Με αυστηρό τόνο, η κ. Καραμανλή ζήτησε από το υπουργείο Οικονομικών «να προσέξει πολύ περισσότερο τον παράγοντα άνθρωπο», αποδίδοντας ωστόσο τον ΕΝΦΙΑ σε «μεμονωμένες εμπνεύσεις του παλιού οικονομικού επιτελείου», και όχι στον κ. Χαρδούβελη, και επισημαίνοντας ότι έχει συνυπογράψει ερώτηση με άλλους 20 συναδέλφους της ώστε να καταλογιστούν οι σχετικές ευθύνες.

Εξάλλου, στο λογαριασμό της στο Twitter, η βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι «λυπάμαι πολύ που παραφέρθηκα. Δε λυπάμαι καθόλου για την ουσία όσων είπα για τον ΕΝΦΙΑ.»

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ