ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βενιζέλος επιβεβαίωσε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι συνιστώσα της ΝΔ

Σφοδρή επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συνέντευξή του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης στην 79η ΔΕΘ.

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά ότι το κόμμα του έχει γίνει συνιστώσα της Ν.Δ., υπεραμυνόμενος μιας πολιτικής που έχει βυθίσει τους πολίτες στη φτώχεια και την απόγνωση».

Τη βεβαιότητα ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «γιατί ο Θεός της Ελλάδας είναι πιο ισχυρός από τον τυχοδιωκτισμό και την ανοησία» εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, εξηγώντας πως, «όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τον τυχοδιωκτισμό και την ανοησία, χρειάζεσαι και τύχη και μεταφυσική ενίσχυση».

Σε ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να συνεργαστεί το ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ουρά κανενός και δεν θέλει «σώνει και καλά» να είναι στην κυβέρνηση.

«Θα χρησιμοποιήσουμε το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας για να παμε σε εκλογές δεν θα δώσουμε εξουσιοδότηση για τη διαπραγμάτευση του χρέους στην κυβέρνηση και δεν θα συναινέσουμε» διαμήνυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου.

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ