Κλείσιμο

Οδικό χάρτη στοχευμένων ελαφρύνσεων παρουσιάζει στη ΔΕΘ ο Σαμαράς

«Έναν συγκεκριμένο οδικό χάρτη με στοχευμένες ελαφρύνσεις βαρών, με διόρθωση αδικιών αλλά και με συνέχιση των μεταρρυθμίσεων» θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός στα εγκαίνια της ΔΕΘ, όπως δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στη Θεσσαλονίκη.

Τόνισε παράλληλα ότι, ενώ πριν δυο χρόνια, παραμονές της ΔΕΘ, η Ελλάδα θεωρούταν αναξιόπιστη χώρα και η οικονομία της κρεμόταν από μία κλωστή, ενώ σήμερα όλα έχουν αλλάξει.

«Παίρνουμε ξανά τις τύχες στα χέρια μας. Οι μεταρρυθμίσεις προχωράνε και πλέον έχουμε τη δυνατότητα να βελτιώσουμε την καθημερινότητα στη ζωή του Έλληνα πολίτη. Η διαπραγμάτευση του Παρισιού αποτελεί την αφετηρία για την επόμενη μέρα [...] Η πρόοδος που κάνουμε είναι εκείνη που θα καθορίζει την ατζέντα στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα», συμπλήρωσε.

Απαντώντας στην ερώτηση για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Καλό θα είναι να αφήσουμε τον κόσμο να επιστρέψει από τις διακοπές του στα σπίτια του και στις δουλειές του και μετά να συζητήσουμε για δημοσκοπήσεις».
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ