Μπετέλ στον ΣΚΑΪ: Τέλειες οι σχέσεις των δύο χωρών, απομονωμένος εξτρεμιστής ο Νικολόπουλος

“Οι σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και του Λουξεμβούργου και η σχέση μου με τον φίλο μου τον Αντώνη Σαμαρά είναι τέλειες, και δεν θα επηρεαστούν από τα σχόλια ενός απομονωμένου εξτρεμιστή”, επισήμανε αποκλειστικά στο ΣΚΑΪ ο λουξεμβούργιος πρωθυπουργός Ξαβιέ Μπετέλ, με αφορμή το χθεσινό χυδαίο τουιτάρισμα του γγ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκου Νικολόπουλου.

Ο Νίκος Νικολόπουλος
χλεύαζε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, χρησιμοποιώντας πρωτοφανή υβριστικό χαρακτηρισμό, με τον κ. Μπετέλ να τού απαντά ειρωνικά: "Γεια σου, άκουσα ότι θες να μού πεις κάτι, αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγγνώμη". Το υβριστικό σχόλιο του έλληνα πολιτικού προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα.

Σημειώνεται ότι ο κ.  Μπετέλ σπούδασε Ναυτικό και Εκκλησιαστικό Δίκαιο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, και καταλαβαίνει ελληνικά, πολλώ δε μάλλον τα "ελληνικά" του Νικολόπουλου...

Ο λουξεμβούργιος
πολιτικός μετέφερε τη δήλωσή του στον ΣΚΑΪ και στο Twitter, προσθέτοντας ένα... Kalispera.

Τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια προς την Ελλάδα ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας, ο οποίος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον κ. Νικολόπουλο.





Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ