Διορισμοί ημετέρων κατά... ριπάς από τη Χρυσή Αυγή

Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που επαίρονται ότι πρεσβεύουν εφάρμοσαν η ηγεσία και οι βουλευτές του νεοναζιστικού μορφώματος της ΧΑ, οι οποίοι φρόντισαν να βολέψουν στη Βουλή και την Ευρωβουλή παιδιά, ανίψια και όσους λοιπούς συγγενείς μπορούσαν.

Ενδεικτικά, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, το χορό των ρουσφετιών έσερναν ο αρχηγός Νίκος Μιχαλολιάκος και ο υπαρχηγός Χρήστος Παππάς με πέντε και τρεις διορισμούς «ημετέρων» αντίστοιχα, αποδεικνύοντας ότι η οικογενειοκρατία που επικρατεί στη ΧΑ δεν έχει προηγούμενο.
Επίσης, η Ελένη Ζαρούλια, η σύζυγος του Μιχαλολιάκου, έχει πάρει στο γραφείο της τη γυναίκα του Παππά. Πρόκειται για τη Γεωργία – Ειρήνη Δημοπούλου, επίσης αρχισυντάκτρια της χρυσαυγίτικης εφημερίδας «Εμπρός».

Ακόμη, στο γραφείο του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή εργαζόταν πριν από την «απόσπασή» της στην Ευρωβουλή η ανιψιά του Μιχαλολιάκου. Στο γραφείο του Κασιδιάρη έχει παραμείνει ένας επιστημονικός συνεργάτης που είναι επίσης ανιψιός του Μιχαλολιάκου. Είναι ο Νικόλαος Μιχαλόλιας, γιος του γνωστού ποινικολόγου Παναγιώτη Μιχαλόλια.
Πηγή: skai.gr