Θεοδωράκης: Γιατί να συνεργαστώ με ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ, για να αναστήσουμε πεθαμένα κόμματα;

Την άρνησή του να συνεργαστεί με τη ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς εξήγησε σήμερα Παρασκευή ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας πως στόχος των συνεργασιών είναι «να λύσουμε τα προβλήματα της χώρας. Όχι για να αναστήσουμε τα πεθαμένα κόμματα».

Μιλώντας στο Ηράκλειο, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε πως Το Ποτάμι συνεργάζεται με τους ανθρώπους που έχουν στηρίξει την δημοκρατική αριστερά, τις κεντρώες παρατάξεις, το δημοκρατικό σοσιαλισμό. «Προχωράμε με τους ανθρώπους, συζητάμε με πολιτικά στελέχη αλλά δεν κάνουμε συμπαιγνίες κορυφής για να διασώσομε τα παλαιά κόμματα», τόνισε.

Παράλληλα, δήλωσε αισιόδοξος πως Το Ποτάμι θα αποκτήσει μεγαλύτερη πολιτική δύναμη, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση για ενίσχυση της εκλογικής βάσης του κόμματος και επαναλαμβάνοντας πως δεν είναι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών.

Ωστόσο δήλωσε ευχαριστημένος που βρέθηκαν 400.000 ψηφοφόροι να εμπιστευτούν μια προσπάθεια 88 ημερών, κάνοντας λόγο για ρεκόρ.

Τέλος, αναφερόμενος στο τραγικό περιστατικό με τον θάνατο ηλικιωμένης τεττραπληγικής στα Χανιά, ο κ. Θεοδωράκης είπε: «Δεν θέλω να είμαστε βιαστικοί. Θέλω να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας μετά την έρευνα που κάνει η ΔΕΗ και την έρευνα που κάνουν οι γιατροί επισημαίνοντας ότι τα πράγματα που κρύβουν ανθρώπινο πόνο δεν πρέπει να είναι για εκμετάλλευση της πολιτικής».
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ, με πληροφορίες από ΑΜΠΕ