Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει επενδύσεις – θέλει να πεινάει ο λαός και να τον ψηφίζει

Ως ανάγκη σταθερότητας για τον τόπο, ώστε να αποτραπούν πρόωρες εκλογές, χαρακτήρισε τη συγκέντρωση 180 ψήφων για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας η Σοφία Βούλτεψη. Διευκρίνισε πάντως ότι είναι ακόμη νωρίς προκειμένου να αναληφθούν κυβερνητικές πρωτοβουλίες για το θέμα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι «θεωρούμε ότι υπάρχουν υπεύθυνοι βουλευτές από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ λεει ότι δεν θα ψηφίσει κανέναν ακόμη και το Θεό, και δεν το κρύβει.» «Θέλουν να χρησιμοποιήσουν ως όχημα τον Πρόεδρο για να παει η χώρα στις εκλογές είναι πολιτικά καταδικαστέο (...) χρειάζεται υπευθυνότητα για να κρατήσουμε τη χώρα έξω απο το νερό» σημείωσε.

Η κ. Βούλτεψη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της μείζονος αντιπολίτευσης αναφέροντας ότι «η Κουμουνδούρου ξεκινά νέα 'Ιουλιανή εκστρατεία' για τις 29 του μηνός, οπότε ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τους Οικοδομικούς συνεταιρισμούς. «Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι όσο πεινάει ο λαός θα έχει τρόπο να διαμαρτύρεται ψηφίζοντάς τον. Αντιδρά στις επενδύσεις. (...) Κάποιοι νομίζουν ότι η χώρα είναι φέουδό τους και θέλουν να την κρατήσουν στη φτώχεια. Εμποδίζουν κάθε επένδυση για να έχουν ψηφοφόρους να κάνουμε Μαδούρο; να κάνουμε Αργεντινή; Άνοιξαν μέτωπο για ΔΕΗ, για αιγιαλό, τώρα για τα δάση» σημείωσε.

Ερωτηθείσα δε για τις δηλώσεις της Φωτεινής Πιπιλή στον σταθμό μας περί διαφοροποιήσεων υπουργών τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι ενιαία, χαράσσει μια πολιτική και την ακολουθεί μέχρι τέλους
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ