Μήνυμα συστράτευσης στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τον Βενιζέλο

Μήνυμα συστράτευσης και συνοχής αποστέλλει στους βουλευτές και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος με δήλωσή του στην εφημερίδα Το Καρφί, εκφράζοντας τη θέση ότι «Η Ελλάδα πάντα έχασε ιστορικά όταν η Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη δεν έπαιζε το ρόλο της».

Καλώντας σε συστράτευση τα στελέχη, όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ευρύτερης παράταξης, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι «μόνον έτσι άλλωστε θα μπορέσουμε να γεμίσουμε τη μεγάλη «κοίτη» της τρίτης λύσης και να υπερβούμε το αδιέξοδο στο οποίο οδηγεί αναπόφευκτα ο τεχνητός, μικρός διπολισμός στον οποίο κάποιοι επιχειρούν να εγκλωβίσουν τους πολίτες.»

«Η Κεντροαριστερά που εμείς θέλουμε και στην οποία ανήκουμε δεν ετεροκαθορίζεται, ούτε σε σχέση με τη Νέα Δημοκρατία, ούτε σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ. [..] Το αντίδοτο του λαϊκισμού δεν είναι το ν’ ακολουθείς το συρμό του πολιτικού και οικονομικού νεοφιλελευθερισμού, ούτε το αντίστροφο. Υπάρχει η τρίτη λύση, η υπεύθυνη λύση και αυτή είναι και πρέπει να είναι η Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη» παρατήρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Πηγή: skai.gr