Ενώπιον επικριτών ο Βενιζέλος στη συνεδρίαση ΚΕ του ΠΑΣΟΚ

Αντιμέτωπος με κριτική κορυφαίων στελεχών που διαφωνούν με τους χειρισμούς της ηγεσίας σε κυβερνητικό επίπεδο αναμένεται να βρεθεί σήμερα Σάββατο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να αντιμετωπίσει κριτική για τους σχεδιασμούς που γίνονται για μετατροπή του ΠΑΣΟΚ σε νέο κομματικό σχηματισμό με το όνομα Δημοκρατική Παράταξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα διαφωνούντα στελέχη φέρονται να επιμένουν πως της οποιασδήποτε απόφασης πρέπει να προηγηθεί συνέδριο του ίδιου του ΠΑΣΟΚ το φθινόπωρο.

Εν τω μεταξύ, σκληρή κριτική σε στελέχη που φεύγουν για άλλα κόμματα εξαπέλυσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, κάνοντας λόγο για στελέχη που δίνουν δήθεν τη μάχη για «τα ιερά και τα όσια» ενώ πριν τις εκλογές, έβρισκαν δικαιολογίες «όχι μόνο για να απέχουν αλλά για να κάνουν και κακό».

Αστειευόμενος, σχολίασε μάλιστα πως θα πρέπει να «ποινικοποιηθεί η αχαριστία» αυτών που τα πήραν όλα από το ΠΑΣΟΚ και τώρα φεύγουν σε κάποιο άλλο κόμμα.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ