Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Έχουμε και εμείς ανθρώπους στην τρόικα - ΠΑΣΟΚ: Τι συζητά κρυφίως ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ζήτημα σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ με την τρόικα αναδεικνύει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Χατζηλάμπρου στη Βουλή.

Κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του Υπουργείου Άμυνας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, που εμπεριέχει σχέδιο για πρόγραμμα εθελουσίας εργαζομένων της ΕΑΣ, ο κ. Χατζηλάμπρου δήλωσε ότι το κόμμα του γνωρίζει το εν λόγω σχέδιο για την αναδιάρθρωση της ΕΑΣ καθώς όπως είπε «έχουμε και εμείς ανθρώπους στη τρόικα».

Με αφορμή τη δήλωση αυτή ο ειδικός αγορητής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τριαντάφυλλος έκανε λόγο για διπλή κρυφή ατζέντα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε «Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα: Τι συζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με την τρόικα και γιατί δεν δημοσιοποιεί αυτήν την συζήτηση στην ελληνική κοινωνία;

Οφείλει τώρα να δώσει εξηγήσεις στους Έλληνες πολίτες. Οι μάσκες έπεσαν.» Στο θέμα παρενέβη και η Αναπληρώτρια Υπουργός Άμυνας Φώφη Γεννηματάς χαρακτηρίζοντας πολύ σημαντικό το γεγονός πως έχει καταγραφεί στα πρακτικά της Βουλής ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανθρώπους μέσα στην τρόικα και ίσως γι’ αυτό δεν χρειάστηκε να έρθει στο γραφείο μου για να ενημερωθεί».
Πηγή: Πηνελόπη Γκάλιου