ΝΔ: Παντελώς απαράδεκτο να εμφανίζονται στο πλευρό τρομοκράτη 2 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

«Κάθε πολίτης στην Πατρίδα μας, ακόμη και φυλακισμένος, έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει όσα προβλέπουν οι νόμοι. Είναι, όμως, παντελώς απαράδεκτο να εμφανίζονται στο πλευρό τρομοκράτη δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουράκης και η κα Κατριβάνου» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ με αφορμή την απόφαση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης του καταδικασθέντος για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη Σάββα Ξηρού.

«Πάνω από όλα είναι ανεπίτρεπτο και προκλητικό το γεγονός ότι ο κ. Κουράκης, μιλώντας για δήθεν βασανιστήρια, ψεύδεται ασύστολα σε μια προσπάθεια να συκοφαντήσει τη χώρα μας» προσθέτει η ανακοίνωση.

Ο κ. Τσίπρας οφείλει επιτέλους να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στους συμπαθούντες την τρομοκρατία και τους αδίστακτους συκοφάντες της χώρας».

«Δεν θα είχα αντίρρηση να βγει από τη φυλακή και βιαστής με 93% αναπηρία όσο κι αν αυτό το έγκλημα μού είναι απεχθές» τόνισε στον ΣΚΑΪ η Βασιλική Κατριβάνου, υπερασπιζόμενη την απόφασή της να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Σάββα Ξηρού.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ