Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ – Ψαριανός: Η βλακεία είναι ανίατη

Συνεχίζονται οι εσωκομματικές ζυμώσεις και εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ.

Συνέδριο για τις 12 με 14 Σεπτεμβρίου αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, η οποία δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Φώτη Κουβέλη.

Παραίτηση όλων των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος ζήτησαν κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ο Σταμάτης Μαλέλης και η Μαρία Ρεπούση.

Υπέρ της άμεσης διεξαγωγής συνεδρίου, ακόμα και τον Ιούλιο η πρόταση Μαλέλη.

«Η αρχηγία της Δημοκρατικής Αριστεράς οφείλει να κάνει αυτοκριτική», δήλωσε σήμερα Δευτέρα ο Σπύρος Λυκούδης, επισημαίνοντας ότι, μετά την ήττα στις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις, η ΔΗΜΑΡ πρέπει να συνομιλήσει με την κεντροαριστερά.

«Η βλακεία είναι ανίατη», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γρηγόρης Ψαριανός, λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ε, στην οποία δεν έλαβε μέρος.

«Ο πιο πονηρός βλάκας είναι ο σοβαρός! Το υστερικά τυπικό και λιγόλογο ανθρωπάκι που οχυρώνεται πίσω από ένα προσωπείο σοβαρότητας και σπουδαιότητας», προσθέτει ο κ. Ψαριανός.

Η ανάγκη περί αυτόνομης παρουσίας της ΔΗΜΑΡ στο πολιτικό σκηνικό ήταν αυτό που αναδείχθηκε κατά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το Σαββατοκύριακο, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο γραμματέας της παράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Τόνισε πάντως ότι το κόμμα είναι στο εξής ανοιχτό στον διάλογο στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς, τηρώντας όμως τις προγραμματικές του θέσεις.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ