Με Χρυσοχοΐδη και Μωραΐτη συνεχίζονται οι τριβές εντός ΠΑΣΟΚ

Συνεχίζονται οι εσωκομματικές διενέξεις στο ΠΑΣΟΚ, μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και το θέμα ηγεσίας που έθεσαν οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Θάνος Μωραΐτης, προκαλώντας τον Ευάγγελο Βενιζέλο να κάνει λόγο για «πέμπτη φάλαγγα» στους κόλπους της Χαριλάου Τρικούπη.

Τη σκυτάλη πήρε την Παρασκευή ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος, μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών σημείωσε πως «δεν μπορεί να είναι κανείς ικανοποιημένος εντός του ΠΑΣΟΚ για το 8%» της ευρω-κάλπης.

Σε ερώτηση για το θέμα της ηγεσίας, αναφέρει οτι το συνέδριο είναι η κορυφαία διαδικασία του κόμματος, και εκεί συζητούνται και αποφασίζονται όλα χωρίς κανένα ταμπού.

Την ίδια στιγμή, ατόπημα χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης το σχόλιο του Ευάγγελου Βενιζέλου περί «πέμπτης φάλαγγας» στο εσωτερικό του κόμματος, τονίζοντας πως ο κ. Βενιζέλος θα πρέπει να περιγράψει «με πρόσωπα και διευθύνσεις» το νόημα των λόγων του.

Μιλώντας στον ANT1, Σημείωσε ότι οι πολιτικοί οφείλουν «στα πολιτικά επιχειρήματα να απαντούν με τον ίδιο τρόπο και να μη μπαίνουν στη σφαίρα της συνωμοσιολογίας και να μη δημιουργούν εντυπώσεις».

«Εκτιμώ ότι καλό είναι μη χάνεται το μέτρο και η ψυχραιμία. Χθες χάθηκε η ψυχραιμία», συμπλήρωσε.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ