Καμμένος: Όποιος θέλει να φύγει, να σηκωθεί να φύγει τώρα

«Όποιος θέλει να φύγει, όποιος έχει εξαγοραστεί από τη Νέα Δημοκρατία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ή όποιος φοβάται ότι δεν θα επανεκλεγεί με τους ΑΝΕΛ, να σηκωθεί να φύγει τώρα», δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας σήμερα Τετάρτη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε αποστασία την ανεξαρτητοποίηση της Μίκας Ιατρίδη και του Βασίλη Καπερνάρου από την Κ.Ο. του κόμματος, ενόψει της προεδρικής εκλογής τον Μάρτιο του 2015.

Η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ αριθμεί πλέον 13 μέλη, έχοντας απολέσει επτά από τους 20 βουλευτές που είχε μετά τις εθνικές εκλογές του 2012.

Σε επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, τονίζεται ότι «ομόφωνα τα μέλη την κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ αποφάσισαν να στηρίξουν τον αγώνα του κινήματος βάσει των αρχών της παράταξής τους».

Εκφράζουν μάλιστα την απορία τους για ποιο λόγο ο Βασίλης Καπερνάρος και Μίκα Ιατρίδη αποχώρησαν αιφνιδιαστικά από το κόμμα χωρίς πολιτικά επιχειρήματα, όπως υποστηρίζουν, ενώ θα μπορούσαν να εκφραστούν στο διευρυμένο εθνικό συμβούλιο το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε 10 ημέρες.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ, με πληροφορίες από ΑΜΠΕ