Κουτσούμπας: Ψήφος στην ενδυνάμωση του ΚΚΕ

Ψήφο στο ΚΚΕ προκείμενου να ενδυναμωθεί ζήτησε από την πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη ο γενικός γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τόνισε ότι αυτήν την περίοδο με «exit poll - «μαϊμού», δημοσκοπήσεις διαμόρφωσης κλίματος και χειραγώγησης ψήφων» επιχειρείται «να ορθοποδήσουν οι διάφοροι στο νέο διπολικό σκηνικό που στήνεται».

Παράλληλα, ο γγ. του ΚΚΕ κατηγόρησε τη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ότι «ο ένας με εκβιασμούς και ο άλλος με ψεύτικους λεονταρισμούς για τη σύσκεψη της ΕΕ στις Κάννες» κάνουν ό,τι μπορούν «για να συσκοτίσουν την αλήθεια».

«Η ΝΔ συνεχίζει απειλώντας ότι με έξοδο από το ευρώ θα καταστραφεί η χώρα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι αφού η Μέρκελ προσπάθησε να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ, άρα θα μπορέσει να πιεστεί από μια μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, να τα «κατεβάσει» και να υποκύψει στη διαπραγματευτική του δεινότητα, αφού, άλλωστε, όπως είπε κι ο ίδιος, αυτός ο λάβρος αντιμερκελιστής, «είναι ρεαλιστής πολιτικός η Μέρκελ» υπογράμμισε ο κ. Κουτσούμπας και υποστήριξε ότι παρά τις «δευτερεύουσες» διαφορές τους ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ «συμφωνούν στο κύριο, στην Ε.Ε, στα κίνητρα στο κεφάλαιο για να κινήσει πάλι τη μηχανή των κερδών του» τόνισε.

Ο κ. Κουτσούμπας υπογράμμισε ότι την «την επομένη των εκλογών, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, «η ΕΕ και οι σιδερένιοι κανόνες της, τα διαρκή μνημόνια, δίχως τέλος, θα είναι εδώ» και υποστήριξε ότι «η ΕΕ δεν εξανθρωπίζεται» και όποιος το λεει «εξαπατά συνειδητά το λαό, τον εγκλωβίζει στα συμφέροντα των ευρωπαϊκών μονοπωλίων».



Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ, ΑΜΠΕ