Επίθεση Κοππά στο ΠΑΣΟΚ – Θέλει διάλογο με ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και κυβέρνηση

Νέα επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter η υποψηφία ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ – Προοδευτική Συνεργασία Μαρίλενα Κοππά, ενώ ζητεί «γέφυρα διαλόγου» του κόμματός της με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με την κυβέρνηση, αλλά με «κόκκινες γραμμές».

«Το ΠΑΣΟΚ άλλαξε. Επέλεξε την γοητεία του κυβερνητικού, διολισθαίνοντας στην αγκαλιά της ΝΔ. Δεν είχα πλέον καμιά σχέση με αυτό. Μπορούσα βολικά να παρατηρώ από τις Βρυξέλλες, σιωπώντας. Προτίμησα να αναλάβω την ευθύνη μίας σύγκρουσης με την ηγετική ομάδα ΠΑΣΟΚ» αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Κοππά.



Σύμφωνα με την ευρωβουλευτή η στάση της είχε «κόστος. Οι λοιδορίες, τα καθημερινά χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και η παραπολιτική ελλείψει πολιτικής το αποδεικνύουν.»

«Στρατεύτηκα στο εγχείρημα της ΔΗΜΑΡ Προοδευτική Συνεργασία για τη δημιουργία ενός στρατηγικού, αυτόνομου πόλου μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Γέφυρα διαλόγου που συνομιλεί με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί πουθενά στην Ευρώπη δεν οικοδομήθηκε κεντροαριστερά απέναντι στην αριστερά. Γέφυρα διαλόγου που συνομιλεί και με την κυβέρνηση. Αλλά με πρόγραμμα και κόκκινες γραμμές. Όχι άνευ όρων» καταλήγει.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ