Γλέζος: Με τις δηλώσεις Πάγκαλου θα πέσουν τα ποσοστά σε Ποτάμι και ΝΔ!

Με μια ιδιαίτερα σκωπτική ανακοίνωση απάντησαν στις δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου οι «Ενεργοί Πολίτες» του Μανώλη Γλέζου. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός αποκάλεσε «νούμερο» τον κ. Γλέζο στο Βήμα FM, ενώ επιτέθηκε και στη Ρένα Δούρου. 

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της η συνιστώσα «είναι γνωστή η εκτίμηση των Ελλήνων ψηφοφόρων προς το πρόσωπο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Αποτέλεσμα αυτής της εκτίμησης, είναι οι εκάστοτε δηλώσεις του να επηρεάζουν σημαντικά το εκλογικό σώμα. Με την σημερινή του συνέντευξη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, έσπρωξε αποφασιστικά την πλάστιγγα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ».

Οι Ενεργοί Πολίτες προσθέτουν δε, «φήμες θέλουν τον Στ. Θεοδωράκη να θέλει να του κάνει μήνυση, γιατί εκδηλώνοντας την προτίμησή του (ο Θ. Πάγκαλος) προς Το Ποτάμι ο Σταύρος φοβάται ότι θα πέσει κάτω και από τα ποσοστά της Ελιάς. Στην Ελιά μια κάποια νότα αισιοδοξίας πνέει μετά την απέχθεια που εκδήλωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ. Όσο για τη ΝΔ, ετοιμάζονται να βγάλουν βίντεο με παλιές δηλώσεις του».

Αναφερόμενη στο θέμα Πάγκαλου, η γραμματέας του Τομέα Γυναικών ΠΑΣΟΚ Ζέφης Δημαδάμα σχολίασε ότι «οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι θα πρέπει να κρίνονται για τον πολιτικό τους λόγο και τις θέσεις τους. Ο Τομέας Γυναικών ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να στηρίζει και να ψηφίζει γυναίκες με πολιτικά κριτήρια».
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ