Κλείσιμο

Διαφωνεί ο Πάγκαλος με το δίλημμα Βενιζέλου – "Ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί" δηλώνει

Διαφωνεί ο Θόδωρος Πάγκαλος με το δίλημμα που θέτουν από τη Δευτέρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ότι τίθεται θέμα αποχώρησης του κόμματος από την κυβέρνηση αν αποδοκιμαστεί στις κάλπες των ευρωεκλογών η Ελιά. «Οι εκλογές αυτές είναι άσχετες, και κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 2009 που τις έχασε ο Καραμανλής από το ΠΑΣΟΚ αλλά συνέχισε να κυβερνά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

«Είναι γελοίο το επιχείρημα που προβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ που ζητεί από τον κόσμο να καταψηφίσει την κυβέρνηση γιατί διαφορετικά θα αιματοκυλίσει την Αθήνα». Πρόσθεσε ότι για πρώτη φορά η αντιπολίτευση στη χώρα δεν είναι θεσμική, είναι εξωθεσμική, λεει στον κόσμο να παραβιάσει το Σύνταγμα και τους νόμους. «Όταν λες αυτά τα πράγματα κάποιοι μπορεί να σε πάρουν σοβαρά να βάλουν βόμβες, γιατί τα είδαμε και αυτά».

Ο κ. Πάγκαλος είπε ότι ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα αν κερδίσει ο κ. Τσίπρας να αναγνωρίσει ότι κέρδισε, αλλά «αυτό που κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τώρα, όπως θέτει το θέμα, είναι απειλή, επιδιώκει την οχλαγωγία, αυτή είναι η διαφορά.»

Πρόσθεσε ότι δεν έχει μειωθεί η απήχηση του ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία κάτι που φάνηκε τόσο στις εκλογές του ΔΣΑ όσο και του ΤΕΕ.

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ