ΣΥΡΙΖΑ: Φρένο στα σενάρια αποπομπής Χριστόπουλου από το ευρωψηφοδέλτιο

Στην αντεπίθεση περνά ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Σαμαράς οφείλουν απαντήσεις, ενώ την ίδια ώρα, στην Κουμουνδούρου βάζουν φρένο στα σενάρια αποπομπής του Δημήτρη Χριστόπουλου

Όπως αναφέρεται από την Κουμουνδούρου περιμένουν απαντήσεις γιατί "αν και έχει περάσει ήδη μία μέρα, η ΝΔ δεν έχει πάρει ακόμα θέση για το αν εξακολουθεί να είναι αντιπρόεδρος της Nεολαίας ΝΔ της Ροδόπης ο κ. Χασάν Χασάν, καθώς και το αν παραμένει ακόμα υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αν. Μακεδονία-Θράκη ο κ. Οντέν Μουμίν, αμφότεροι υποστηρικτές του εθνικιστικού μειονοτικού κόμματος DEB.

Στο δε ΠΑΣΟΚ, τι έχουν να πουν για τον βουλευτή τους κ. Χατζηοσμάν που είναι επίτιμος πρόεδρος του εθνικιστικού κόμματος και κάνει προεκλογικό αγώνα υπέρ του;"

Σημειώνεται ότι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καθηγητής Δημήτρης Χριστόπουλος επέμεινε στις θέσεις του για το μειονοτικό στη Θράκη μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ. 

"Η Σαμπιχέ Σουλεϊμάν δεν εκφράζει το μειονοτικό στοιχείο έχει λογικής διχοτόμησης και τριχοτόμησης της μειονότητας, δεν μπορεί να αντιπροσωπεύσει την αλληλεγγύη και την ενότητα", δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής. 

Την καταψήφιση
της συγκυβέρνησης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές ώστε να πέσει η κυβέρνηση ζήτησε στο μεταξύ από το Ηράκλειο ο Αλέξης Τσίπρας.



Πηγή: Αντώνης Αντζολέτος, Newsdesk ΣΚΑΪ