Πάγκαλος: Μου ‘ρχεται να ψηφίσω Σαμαρά - κόμμα μπάχαλου ο ΣΥΡΙΖΑ

«Έτσι μου ’ρχεται να ψηφίσω Σαμαρά, για να εξασφαλίσω την κυβερνητική σταθερότητα και την πορεία της χώρας» δήλωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος στο Bήμα FM.

«Έχω μια φοβερή αδυναμία… Να ψηφίσω Κουβέλη, ο οποίος μαδάει το μουστάκι του; Τον Βενιζέλο με τον Παπανδρέου, με τη χυδαιότητα και αμφισβήτηση και τη μορφή πολυδιάσπασης του χώρου της «Ελιάς»; Ή τον Θεοδωράκη που το κόμμα του είναι υπό διαμόρφωση και δεν ξέρουμε τι θα βγει; Έτσι μου ‘ρχεται στο κάτω- κάτω της γραφής να ψηφίσω Σαμαρά, για να εξασφαλίσω την κυβερνητική σταθερότητα και την πορεία της χώρας. Δεν είμαι από αυτούς που θα μπουν στο παραβάν και θα πουν ότι είμαι ΠΑΣΟΚος και θα ψηφίσω… χραπ! Δεν το κάνω αυτό…» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Βενιζέλου, ότι ο κ. Παπανδρέου έχει εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ, τη χαρακτήρισε χυδαιότητα, και σημείωσε ότι «δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει ασκήσει εξουσία και να μην έχει εκκρεμότητες».

Μάλιστα, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι ο κ. Βενιζέλος δημιούργησε μια ομάδα βουλευτών που «είχε λυσσάξει» κατά του κ. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι ορισμένοι βουλευτές ήταν οι χειρότεροι εχθροί του Παπανδρέου, «οι οποίοι από το πρωί μέχρι το βράδυ τον λοιδορούσαν, τον συκοφαντούσαν και τον υπονόμευαν και έλεγαν ότι δεν θα ψηφίσουν το ένα ή το άλλο».

Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο ο κ. Παπανδρέου ήταν «αυτός που έβγαλε το φίδι από την τρύπα» στην κρίση.

Ωστόσο επέκρινε και τον πρώην πρωθυπουργό για τη στάση του: «Είναι εντελώς απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Παπανδρέου. Έχει ήδη πολύ μεγάλο πρόβλημα συμμετοχής στην πολιτική ζωή με όσα έχουν γίνει στο παρελθόν και τώρα έκανε μεγάλη ζημιά στον εαυτό του. Αυτοχειριάζεται…».

Ο πρώην υπουργός έστρεψε δε τα πυρά του και στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο αποκάλεσε «κόμμα του μπάχαλου» μετά την απόφασή του να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών. «Είναι το κόμμα του μπάχαλου ο ΣΥΡΙΖΑ. Απέτυχε στην προσπάθειά του να ματαιώσει την ψήφιση του νομοσχεδίου και προσπάθησε να τη διακόψει, κάνοντας φασαρία και να δημιουργήσει εντυπώσεις, με μια πρόταση μομφής κατά του κ. Στουρνάρα» τόνισε.
Πηγή: skai.gr