Κλείσιμο

Συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου στο Μαξίμου μετά την ψήφιση του ν/σ (upd)

Τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης μετά την ψήφιση του πολυνομοσχέδιου στη Βουλή, αλλά και η αυριανή συνεδρίαση του Eurogroup, συζητήθηκαν συνάντηση το πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι δυο άνδρες θα συναντηθούν εκ νέου στις 7 το βράδυ. 

Σημειώνεται ότι η κυβερνητική πλειοψηφία κατέγραψε τρεις διαρροές κατά την ψήφιση του ν/σ, με πιο «τρανταχτή» αυτή του Γιώργου Παπανδρέου που καταψήφισε το Άρθρο 2 που αφορά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ενώ και ο Απόστολος Κακλαμάνης ψήφισε «παρών» στο Άρθρο 2 του πολυνομοσχεδίου.

Από τους κόλπους της ΝΔ, ο Νικήτας Κακλαμάνης ψήφισε «παρών» στο Άρθρο 1 του πολυνομοσχεδίου που περιλαμβάνει την «εργαλειοθήκη» του ΟΟΣΑ, μεταξύ των οποίων την κατάργηση της ενιαίας τιμής του βιβλίου που τον έβρισκε αντίθετο. Λίγα λεπτά αργότερα, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ενημέρωσε τη Βουλή πως διέγραψε τον κ. Κακλαμάνη από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Την ικανοποίησή του για την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τη Βουλή εξέφρασε μετά την ψηφοφορία στην Ολομέλεια ο πρωθυπουργός.


Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ