Πολύδωρας: Ο Καμμένος είναι ο έλληνας Αλ Γκορ

Έλληνα Αλ Γκορ χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο ο Βύρων Πολύδωρας στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του στενού συνεργάτη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννη Γιαννέλλη – Θεοδοσιάδη στην ΕΣΗΕΑ.

«Με τον Πάνο Καμμένο είμαστε αγαπημένοι φίλοι και συμμαχητές από παλιά. Το μυστικό ψευδώνυμο που του αφιερώνω είναι Αλ Γκορ, γιατί ήταν ο υπαρχηγός μου όταν έβαζα υποψηφιότητα για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας. Δεν το ξεχνώ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πολύδωρας πρόσθεσε ότι «δεν είναι σκοπός της ύπαρξής μου η εφεύρεση πολιτικών διαφορών, αλλά η εφεύρεση σημείων ενότητας και ένωσης» προβαίνοντας σε έμμεσο άνοιγμα προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Από την πλευρά του, ο Πάνος Καμμένος απέφυγε να αναφερθεί στα όσα είπε ο κ. Πολύδωρας, ωστόσο αναφέρθηκε εκτενώς στο βιβλίο και τον συγγραφέα. «Δεν είναι τυχαίο που είμαστε σήμερα εδώ στο πάνελ φίλοι του Γιάννη Γιαννέλη, από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Κάποτε μαζί πολλοί από εμάς, κάποτε χώρια. Πολλοί είστε που γνωρίζετε τον Γιαννέλη. Ο Γιάννης Γιαννέλης είναι στενός μου συνεργάτης, είναι ένας ευγενής» τόνισε.

Για το βιβλίο μίλησαν, επίσης, ο καθηγητής, πρώην υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Καραμανλή και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, καθώς και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα Νίκος Παππάς.
Πηγή: skai.gr