Επίθεση του γγ. ΜΜΕ σε Τσίπρα: Με ποια ιδιότητα ένας άθεος επιθυμεί να επισκεφθεί το Άγιο Όρος;

«Με ποια ιδιότητα ένας άθεος επιθυμεί να επισκεφθεί το Άγιο Όρος; Ως τουρίστας ή ως προσκυνητής;» διερωτάται για τον Αλέξη Τσίπρα ο γενικός γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης Γιάννης Παναγιωτόπουλος σε άρθρο του στο dogma. gr, επαναφέροντας στην επικαιρότητα το θέμα των πιστεύω του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Συνεχίζοντας τα πυρά του κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παναγιωτόπουλος κάνει μάλιστα λόγο για περιθωριακή πολιτική ηγεσία, σημειώνοντας ότι «οφείλω να σημειώσω ότι ουσιαστικά το πρόβλημα δεν είναι η συνεπής αθεΐα της ηγεσίας της ελληνικής αριστεράς, αλλά η ασυνεπής στάση της ελληνικής κοινωνίας απέναντι σε μια περιθωριακή πολιτική ηγεσία, η οποία, εξαιτίας των οικονομικών εξελίξεων, βρέθηκε αναπάντεχα να εκπροσωπεί ένα μεγάλο μερίδιο του εκλογικού σώματος» γράφει ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με τον γγ. ΜΜΕ, ο οποίος είναι Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών «η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν ταυτίζεται με ότι νοηματοδοτεί την πατρίδα μας. Όπως καθημερινά αποδεικνύει, ταυτίζεται με κάτι που δεν είναι ο ελληνικός λαός, εξ ονόματος του οποίου από κεκτημένη ταχύτητα θέλει να ομιλεί. Είναι αντίστοιχο με ό,τι ο Στάρετς Ζαχαρίας επισήμαινε στην αρχή της επικράτησης των μπολσεβίκων στη Ρωσία: μερικοί που δεν έχουν τον Θεό στις καρδιές τους δίνουν το όνομα της αγάπης σε πράγματα που είναι το εντελώς αντίθετο αυτής» προσθέτοντας πως «Για όποιον δεν έχει Θεό επιτρέπονται όλα!».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος χαρακτηρίζει δε ως «δημόσιες σχέσεις» οι οποίες συγχέονται με την πραγματικότητα, τις επαφές του κ. Τσίπρα με τους εκπροσώπους της Εκκλησίας για να κλιμακώσει λέγοντας πως «ο άθεος προσκυνητής δεν είναι, ούτε και το Άγιο Όρος τόπος τουρισμού!».
«Για όποιον δεν έχει Θεό επιτρέπονται όλα! Και εξαπατά τον εαυτό του και τους άλλους, όπως οι πρόσφατες φωτογραφίες στο Φαρμακονήσι, όπου αποδείχθηκε ότι συστηματικά οι ιδεοληπτικοί εκφραστές της αριστεράς επιχείρησαν να εξαπατήσουν τους Έλληνες πολίτες και τη διεθνή κοινότητα, προβάλλοντας ως αυθεντικές φωτογραφίες που αποδεδειγμένα δεν έχουν καμία σχέση με τα γεγονότα. Και έτσι, κάθε σκεπτόμενος πολίτης έχει τη δυνατότητα να συμπεράνει σε πόσα άλλα ζητήματα επιχειρείται η συστηματική εξαπάτησή του!» δηλώνει.
Πηγή: skai.gr