«Φρένο» στην υποψηφιότητα Βουδούρη και από την Αρκαδία

Ούτε μία θετική ψήφο δεν έλαβε και στην Αρκαδία η υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδρούρη για Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, όπως είχε γίνει τις προηγούμενες μέρες στην Κορινθία και τη Μεσσηνία.

Πιο συγκεκριμένα, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας με εννέα ψήφους κατά και τέσσερα λευκά ζήτησε να επανεξεταστεί η πρόταση για την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη για Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν τέσσερα μέλη.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο υποστηρίζουν ότι η υποψηφιότητα του κ. Βουδούρη δεν συσπειρώνει τον ΣΥΡΙΖΑ και στέλνει λάθος μηνύματα στον κόσμο, τονίζοντας ότι «δεν μπορούμε να στηρίξουμε ένα πρόσωπο που ψήφισε το μνημόνιο και μέσα σε δύο χρόνια πέρασε από τρία κόμματα».

Εν τω μεταξύ, με δήλωσή του ο Οδυσσέας Βουδούρης έστειλε χθες μήνυμα ότι σκοπεύει να παραμείνει υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Πελοποννήσου, παρά την εσωκομματική ένταση που έχει ξεσπάσει με αφορμή την υποψηφιότητά του.

Ο κ. Βουδούρης σημειώνει ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου «αποτελεί ένα βήμα για μια ευρύτερη συμμαχία αριστερών, δημοκρατικών, προοδευτικών και οικολογικών δυνάμεων», που είναι «ικανή να ανατρέψει τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης».

Προσθέτει πως «κατανοεί» ότι το «δύσκολο αυτό εγχείρημα» γεννά έναν «ενίοτε έντονο» εσωκομματικό διάλογο, ωστόσο επισημαίνει ότι μέχρι την κάλπη θα δώσει τη μάχη για όλα τα προβλήματα που μαστίζουν την Πελοπόννησο.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Παπαδημούλης σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Βουδούρη και τις αντιδράσεις στην Πελοπόννησο, είπε ότι δεν προκύπτει μέχρι στιγμής εισήγηση για άρση της συγκεκριμένης υποψηφιότητας.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ