Κλείσιμο

Μήνυμα παραμονής στην υποψηφιότητα για την Πελοπόννησο από Βουδούρη

Μήνυμα πως σκοπεύει να παραμείνει υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Πελοποννήσου, παρά την εσωκομματική ένταση που έχει ξεσπάσει με αφορμή την υποψηφιότητά του, έστειλε με δήλωσή του ο Οδυσσέας Βουδούρης.

Ο κ. Βουδούρης σημειώνει ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου «αποτελεί ένα βήμα για μια ευρύτερη συμμαχία αριστερών, δημοκρατικών, προοδευτικών και οικολογικών δυνάμεων», που είναι «ικανή να ανατρέψει τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης».

Προσθέτει πως «κατανοεί» ότι το «δύσκολο αυτό εγχείρημα» γεννά έναν «ενίοτε έντονο» εσωκομματικό διάλογο, ωστόσο επισημαίνει ότι μέχρι την κάλπη θα δώσει τη μάχη για όλα τα προβλήματα που μαστίζουν την Πελοπόννησο.

Η δήλωση του κ. Βουδούρη έρχεται στον απόηχο της καταψήφισης της υποψηφιότητάς του από τις Νομαρχιακές Μεσσηνίας και Κορινθίας, ενώ παρόμοια στάση αναμένεται να τηρήσει σήμερα Δευτέρα και η Αρκαδία.

Πάντως, από την Κουμουνδούρου τονίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την επιλογή Βουδούρη, καθώς έχει την έγκριση της Κεντρικής Επιτροπής.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ