Μήνυμα παραμονής στη ΔΗΜΑΡ από το Γρηγόρη Ψαριανό

Τη θέση του απέναντι στους «58» ξεκαθάρισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός, διαμηνύοντας πως συμμετέχει στην κίνηση μόνο στο πλαίσιο των διεργασιών για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς, και προσθέτοντας πως εάν οι «58» μετατραπούν σε κόμμα τότε ο ίδιος δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη Δημοκρατική Αριστερά.

«Είναι αυτονόητο το τι θα πράξω ως βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ψαριανός.

Αναφερόμενος στις Ευρωεκλογές του Μαΐου, ο κ. Ψαριανός εκτίμησε πως αν οι παρατάξεις του χώρου της κεντροαριστεράς κατέβουν με τρία ή τέσσερα χωριστά ψηφοδέλτια τότε δεν πρόκειται να εκλέξουν ευρωβουλευτή.

Πρέπει πάση θυσία να προσέλθει η ΔΗΜΑΡ σε διάλογο με τους 58, τόνισε σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης διεμήνυσε πως οι κύριοι Ψαριανός και Παπαδόπουλος πρέπει «να αναλάβουν τις ευθύνες τους» για τη σχέση τους με τους «58».

Εν τω μεταξύ, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι συμμετέχει σε συζητήσεις για το σχηματισμό ανεξάρτητης συμπαράταξης για τη διεκδίκηση της περιφέρειας Αττικής, που δε θα έχει κομματικό προσανατολισμό.

Σχετικά με το αν έχει τη στήριξη του κ. Κουβέλη, είπε ότι όταν προχωράς σε μία τέτοια κίνηση δεν ρωτάς, στη συνεχεία όμως ζητάς τη στήριξη κομμάτων.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ