Κλείσιμο

Tατσόπουλος κατά ΝΔ μετά την ανακοίνωσή της για τα θρησκευτικά πιστεύω Τσίπρα

«Σαμαρά, επειγόντως: πέτα τους ακροδεξιούς συμβούλους σου στα σκουπίδια». Αυτό δηλώνει στο Facebook ο ανεξάρτητος βουλευτής και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ που καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποσαφηνίσει τα θρησκευτικά του «πιστεύω».

«Ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίμαχη ανακοίνωση της Συγγρού, με αφορμή τις δηλώσεις του υπευθύνου Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Αμανατίδη στον ΣΚΑΪ ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος.

«H πολιτική ζωή του τόπου καταβαραθρώνεται. Σε λίγο μικρόφωνο θα δίνεται μονάχα στους λαϊκιστές κάθε πλευράς κι εκείνοι με τη σειρά τους θ' απευθύνονται στον χαμηλότερο δυνατό παρονομαστή του εκλογικού σώματος: στα ένστικτα και στις φοβίες. Πραγματικά κινδυνεύουμε να παρακολουθήσουμε προσεχώς επικές μονομαχίες ηλιθίων στα μαρμαρένια αλώνια. Η τελευταία ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, που καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να (ξανα)δηλώσει δημόσια τα θρησκευτικά του φρονήματα, στρώνει το δρόμο για μια προεκλογική εκστρατεία -όποτε και αν ξεκινήσει- που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτε από τις χειρότερες σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Σαμαρά, επειγόντως: πέτα τους ακροδεξιούς συμβούλους σου στα σκουπίδια» αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ