Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας μιλάει για ανάπτυξη, αλλά φέρνει ερείπια

«Ο Τσίπρας μιλάει για Ανάπτυξη, αλλά φέρνει ερείπια» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Amersfoort της Ολλανδίας.

«Μιλώντας στη συγκέντρωση ενός ευρωσκεπτικιστικού, Μαοϊκού, Μαρξιστικού-Λενινιστικού, σοσιαλιστικού κόμματος της Ολλανδίας, ο κ. Τσίπρας αποκάλυψε για μια ακόμα φορά τις επικίνδυνες ψευδαισθήσεις του και τους ακόμα πιο επικίνδυνους συμμάχους του» τονίζει.

«Μίλησε για το δίλημμα ‘Ανάπτυξη ή λιτότητα’ αλλά απέφυγε να πει ότι Ανάπτυξη με δανεικά σημαίνει χρεοκοπία, ξέχασε να αναφέρει ότι η Ελλάδα μπαίνει ήδη σε Ανάπτυξη και αποσιώπησε πλήρως ότι το κόμμα στου οποίου τη συγκέντρωση μίλησε, είχε καταψηφίσει τη βοήθεια που δόθηκε στην Ελλάδα» προσθέτει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Μιλάει για Ανάπτυξη, αλλά φέρνει ερείπια και θεωρεί φίλους του, εκείνους οι οποίοι επιδίωκαν και επιδιώκουν την εκδίωξη της Ελλάδας από την Ευρώπη» καταλήγει ο κ. Κεδίκογλου.

«Καλό θα ήταν κάποιος στο Μέγαρο Μαξίμου να ενημερώσει άμεσα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι δεν συνιστούν ανάπτυξη ούτε τα χιλιάδες λουκέτα στις επιχειρήσεις, ούτε οι εκατομμύρια άνεργοι» απάντησε δηκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου. 


Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ