Κλείσιμο

Κεδίκογλου: Ψέμματα και χυδαιότητες από τον ΣΥΡΙΖΑ - δεν τον ενδιαφέρει το καλό της πατρίδας

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου κάνοντας λόγο για "ψέμματα" και "χυδαιότητες". Ο κ. Κεδίκογλου σε ανακοίνωσή της Κουμουνδούρου που μεταξύ άλλων έκανε λόγο για "συντριβή του Αντώνη Σαμαρά στις επερχόμενες ευρωεκλογές."

"Με ψέματα, χυδαιότητες
και προσβάλλοντας κάθε θεσμό της Δημοκρατίας, ακόμα και τον Πρόεδρό της, ο ΣΥΡΙΖΑ μας δείχνει ότι προκειμένου να επιδιώξει να γίνει εξουσία, ελάχιστα τον ενδιαφέρει το καλό της πατρίδας μας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Παράλληλα, προειδοποίησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι "τους τυχοδιώκτες και τους εξουσιομανείς τους αναγνωρίζει εύκολα ο ελληνικός λαός."

"Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Ακριβώς επειδή ο ελληνικός λαός έχει αναγνωρίσει το ποιοι εξευτελίζουν κάθε έννοια δημοκρατίας και δικαιώματος, παίζοντας βρώμικα παιχνίδια στις πλάτες της χώρας, σύντομα θα κάνει παρελθόν την κυβέρνηση Σαμαρά" απάνβτησε ο ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο .

Σημειώνεται ότι μιλώντας στη Βουλή την Παρασκευή, ο Αλέξης Τσίπρας απείλησε να μπλοκάρει την Προεδρική Εκλογή προκαλώντας πρόωρες εκλογές, λέγοντας ότι "Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα εκλέξει η Βουλή που θα έχει πλειοψηφία τον ΣΥΡΙΖΑ και τις δυνάμεις που αντιμάχονται το μνημόνιο."

Απαντώντας, ο πρωθυπουργός επανέλαβε τη θέση του υπέρ της διεξαγωγής εκλογών το 2016, επισημαίνοντας πως όποιος τις επιδιώξει το 2015, με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα έχει και την πολιτική ευθύνη.

"Θα βρει τοίχο μπροστά του ο κ. Τσίπρας αν εκβιάσει πρόωρες εκλογές", δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Φωτεινή Πιπιλή.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ