Καμμένος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο καρατομήσεων στελεχών στους ΑΝΕΛ - αδικαιολογήτως απών βουλευτής

Ανοιχτό το ενδεχόμενο «αποκεφαλισμών» στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων άφησε ο Πάνος Καμμένος. Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα διεξάγεται συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ στη σκιά των αλληλοκαταγγελιών βουλευτών του. Αδικαιολογήτως απών από τη συνεδρίαση της ΚΟ είναι ο βουλευτής Γιώργος Νταβρής. Απουσιάζουν και άλλοι τρεις βουλετές των ΑΝΕΛ, αλλά είναι δικαιολογημένοι.

«Θα δούμε τι θα γίνει» απάντησε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος ερωτηθείς αν θα υπάρξουν αποκεφαλισμοί στελεχών 


«Οι ανεξάρτητοι Έλληνες, όσοι βγούμε από αυτή τη συνεδρίαση, θα βγούμε σα μια γροθιά» τόνισε με νόημα ο Πάνος Καμμένος λίγο πριν την Έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δικαιώνονται απόλυτα μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, αλλά και την απόφαση του Αρείου Πάγου για μη παραγραφή των αδικημάτων του Παπακωνσταντίνου και της κυβέρνησης Παπανδρέου. Την ίδια στιγμή, διεφθαρμένοι τραπεζίτες συνεχίζουν να δίνουν δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς κάλυψη, σε εκδότες οι οποίοι στηρίζουν την κυβέρνηση, σε εργολάβους, όπως ο κ. Μπόμπολας ή ο κ. Ψυχάρης. Νομίζουν χωρίς συνέπειες» πρόσθεσε.

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι μετά το πέρας της συνεδρίασης της ΚΟ των ΑΝΕΛ θα πρέπει να ανησυχούν ακόμα περισσότερο» σημείωσε.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ