ΣΥΡΙΖΑ: Φύκια για μεταξωτές κορδέλες προσπαθεί να πουλήσει ο Στουρνάρας

Επίθεση κατά του Γιάννη Στουρνάρα με αφορμή τη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον υπουργό Οικονομικών πως προσπαθεί να «να πουλήσει ‘φύκια για μεταξωτές κορδέλες’» στον ελληνικό λαό «όταν μιλά περί ανάπτυξης και ανάσχεσης της ανεργίας», και κάνοντας λόγο για «άλλη μία απόδειξη της τεράστιας απόστασης που χωρίζει την κυβέρνηση από τις ανάγκες και τις προσδοκίες του ελληνικού λαού».

«Αντί ο Υπουργός Οικονομικών να εξηγήσει πώς με τη συνέχιση της ίδιας υφεσιακής πολιτικής θα επιτύχει την ανάκαμψη που θα ερχόταν από πέρυσι, αλλά έμεινε και αυτή από καύσιμα, αντί να προβληματιστεί για τις προβλέψεις διεθνών οργανισμών που αμφισβητούν την κυβερνητική «αισιοδοξία» και να εκμεταλλευτεί θετικά προς τα συμφέροντα του ελληνικού λαού το πόρισμα της Ευρωβουλής για το μνημόνιο, ο κ. Στουρνάρας δίνει σιβυλλικές απαντήσεις για το ενδεχόμενο νέων μέτρων και απορρίπτει κατηγορηματικά κάθε παρέκκλιση από τον αδιέξοδο μνημονιακό δρόμο», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ο εκλεκτός του κ. Σαμαρά αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ως μνημονιακότερος των μνημονίων, πρόθυμος να υλοποιήσει, αλλά αδύναμος να υπερασπιστεί απέναντι στον ελληνικό λαό, μια πολιτική καταστροφής και εξαθλίωσης», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ